ברוכים הבאים לאתר החדש של אופק ויזה

בנינו אתר חדש ועדכני לנוחיותך. במידה ואתה מעוניין להמשיך ולגלוש באתר הישן והטוב לחץ כאן לחץ כאן»

טיפול מלא בבקשת הויזה שלך ב-120₪ בלבד

אנו יודעים למכור בזול כדי שאתם תרוויחו. שירות מלא עד לקבלת הויזה לבית הכולל: הכנת טופס DS-160, קביעת ראיון, דף הנחיות לשגרירות. לחץ כאן»

באופק אנחנו יודעים לעבוד במהירות

אנו יודעים שתהליך הוצאת הויזה הוא דבר שלא רוצים לדחות. בין אם אתם מתכננים טיסה בעוד מספר ימים ובין אם אתם רוצים שיהיה לכם ויזה ביד . אנו פועלים להכנת כל הטפסים הדרושים עד 12 שעות מרגע הגשתם ובמקרים דחופים אף מהר יותר. התחילו עכשיו את מילוי הטופס לחץ כאן»

התחייבות למהימנות ופרטיות

באופק לעולם לא נשתף את פרטיך האישיים עם גורמים אחרים. לשמירה על בטחונך אנו מקבלים את פרטי כרטיס האשראי טלפונית בלבד, וישנה אפשרות לשלם בהעברה בנקאית. לחץ כאן»

עשה לנו לייק ב-Facebook וקבל 5% הנחה נוספים

ציין את שמך המלא לפני התשלום למימוש ההטבה לחץ כאן»

 

שאלות נפוצות – ויזה לארצות הברית

לחצו כאן לתחילת תהליך מילוי השאלון לויזה לארה"ב באופן עצמי.

רשימת השאלות הנפוצות:
אילו מסמכים יש להכין לראיון?
במה תלויה קבלת הויזה?
כמה זמן לוקח לקבל ויזה?
לכמה זמן תקפה הויזה?
מה כולל התהליך בשגרירות?
האם ניתן לשנות תאריך לראיון?
מה קורה אם אני זקוק לויזה בדחיפות?
איך ניתן לחדש ויזה?
הויזה שלי עדיין בתוקף אך החלפתי דרכון, מה לעשות?
למי מיועד טופס DS-157?
תוך כמה זמן מרגע שבקשתי נדחתה ניתן לגשת שוב לראיון?
האם כספי יוחזר אלי במידה ולא עברתי את הראיון?
האם ניתן להתלוות לראיון עם אדם נוסף?
מאיזה גיל צריך ויזה לארה"ב?
אילו מסמכים יש להכין על מנת לשלוח לקונסוליה בקשת ויזה לילד?
האם אדם ללא אזרחות ישראלית יכול להוציא ויזה בישראל?
האם גם לצורך חניית ביניים בראה"ב אני זקוק לויזה?
האם ניתן לחדש ויזה לאחר שזו בוטלה עקב שהיית יתר?
האם ניתן להשתמש בויזה שאינה למטרת תיירות לצורך טיול?
הויזה שלי מסתיימת במהלך הביקור המיועד בארצות הברית, האם השהות שלי אינה חוקית שם?
האם רישום פלילי משמעו אי קבלת ויזה?
בזמנו קיבלתי ויזה לכל החיים, אך מאז לא טסתי. האם אני יכול לטוס עם הויזה הזאת?
האם תינוקות צריכים ויזה לארה"ב?

אילו מסמכים יש להכין לראיון?
1.    דרכון בתוקף של חצי שנה לפחות.
2.    תמונות 5X5 עם רקע לבן שצולמו בחצי השנה האחרונה.
3.    אגרת שגרירות ע"ס $160 ששולמה בבנק הדואר/כרטיס אשראי.
4.    טופס הזמנה לראיון.
5.    בר-קוד של טופס ה-DS-160.
6.    אישורים כלכליים: שלושה תלושי משכורת אחרונים, אישור מעסיק, אישור רו"ח (במידה ואתם עצמאיים), תדפיס מהבנק המעיד על מצבכם הכספי, בעלות רכב/דירה.
7.    אישורים נוספים אפשריים: רישום למוסד לימודים, משכנתא, חוזה שכירות, אישור מרופא על המשך טיפול רפואי.
במה תלויה קבלת הויזה?
קבלת הויזה תלויה בשכנוע הקונסול האמריקאי בכוונה לחזור לישראל בתום הביקור וביכולת הכלכלית לממן טיול. כדי להגביר את הסיכויים לקבלת ויזה יש להמציא מסמכים המראים בסיס כלכלי (תלושי משכורת, אישור מעסיק, בעלות על רכוש) או מסמכים המראים את הצורך שלכם לחזור ארצה (רישום ללימודים, טיפול רפואי בארץ).

כמה זמן לוקח לקבל ויזה?
הזמינות לראיון משתנה בהתאם לכמות הפונים ולכן מומלץ לא להמתין לרגע האחרון. במידה והויזה אושרה לכם בראיון, הויזה תגיע לביתכם בין חמישה  עד עשרה ימי עבודה.

לכמה זמן תקפה הויזה?
רוב הויזות שניתנות מוגבלות לעשר שנים, אך ישנם המקבלים לפחות מזמן זה, בשל סיבות של גיל או מצב אישי.

מה כולל התהליך בשגרירות?
1. בדיקה ביטחונית בכניסה לשגרירות- אינכם רשאים להכניס איתכם טלפונים ותיקים. ישנן עמדות של שמירת חפצים, אך מומלץ לא לבוא עם ציוד רב.
2. בדיקה של הטפסים שמילאתם- הפקיד יבדוק כי הבאתם את כל הטפסים הדרושים לראיון ויסרוק את התצלומים.
3. מתן טביעת אצבע- הפקיד יסרוק את טביעות אצבעותיכם, דבר שישמש לבדיקת הויזה בכניסה לארה"ב. במידה והאצבע חבולה או אינה ניתנת לסריקה מסיבה כלשהי תדרשו לחזור לסריקה חוזרת.
4. ראיון אישי- לוקח מספר דקות, רוב הפקידים דוברי עברית. הראיון כולל שאלות לגביי הנסיעה ולגביי יכולתכם הכלכלית לממן את הנסיעה.

האם ניתן לשנות תאריך לראיון?
ניתן לשנות, אך לא יאוחר משלושה ימי עבודה לפני התאריך שנקבע (במערכת ניתן לשנות עד 2 ימי עבודה).

מה קורה אם אני זקוק לויזה בדחיפות?
במקרים דחופים ניתן ליצור קשר עם השגרירות ולפרט את דחיפות העניין. לרוב יינתן מענה תוך 24 שעות. לפרטים נוספים אנא צרו איתנו קשר.

איך ניתן לחדש ויזה?
במידה והסתיים התוקף של הויזה הקודמת יש לעבור את כל התהליך מחדש.

*החל משנת 2015 השתנתה מדיניות השגרירות האמריקאית. אזרח הישראלי המעוניין בחידוש ויזה, והויזה שהוציא בתוקף או תוקפה פג לפני פחות משנה, ובנוסף היא הוצאה לאחר שנת 2008, פטור מהגעה לראיון בשגרירות אך עדין יש צורך בהגשת מסמכים.

הויזה שלי עדיין בתוקף אך החלפתי דרכון מה לעשות?
כל עוד הויזה בתוקף אין בעיה, כל שעליך לעשות הוא לטוס עם שני הדרכונים הישן עם הויזה החדש שבתוקף.

למי מיועד טופס DS-157 ?
בעת המעבר לטופס ה-DS-160 החדש בוטל הצורך בטופס ה-DS-157 הישן. המשמעות היא שלגברים בגילאי 16-45 יופיעו שאלות נוספות בטופס ה-DS-160.

תוך כמה זמן מהרגע שבקשתי נדחתה ניתן לגשת שוב לראיון?
אין הגבלה, אלא אם קבע הקונסול אחרת בראיון. עם זאת, במידה ולא השתנה מצבך האישי אין שום סיבה שבקשתך תתקבל הפעם ולכן יש להביא לראיון מסמכים המראים שמצבך השתנה.

האם כספי יוחזר אליי במידה ולא עברתי את הראיון?
התשלום עבור הויזה לא ניתן להחזר הן מבחינת השגרירות והן מבחינת השירות שלנו. במידה ותסורבו בשגרירות ותהיו מעוניינים בהגשת בקשה חוזרת פנו אלינו לקבלת הנחה על הבשקה החוזרת.

האם ניתן להתלוות לראיון עם אדם נוסף?
במידה ועוד בני משפחה מקרבה ראשונית  ניגשים לראיון, הראיון יהיה משותף ותכנסו יחד לשגרירות. קטינים עד גיל 16 מוכרחים להיות מלווים ע"י אדם נוסף קטינים בין הגילאים 16-18 מורשים להיות מלווים על ידי אדם נוסף.

מאיזה גיל צריך ויזה לארה"ב?
כל גיל חייב בויזה, כאשר הראיונות מתקיימים לגילאי 14-80. מתחת לגיל 14 ומעל גיל 80 אין צורך בראיון וניתן להעביר את הטפסים הרלוונטים דרך שירות השליחויות של חברת UPS, כאשר עליכם לגשת לאחד מסניפי החברה (חיפה, נתב"ג ובאר-שבע) ולמסור לידיהם את המסמכים הרלוונטים לויזה. הדרכון יוחזר הביתה עם שליח בתום הטיפול בבקשה.

אילו מסמכים יש להכין על מנת לשלוח לקונסוליה בקשת ויזה לילד?
דרכון של מגיש הבקשה, אגרה ששולמה בבנק הדואר, טופס DS-160, תמונות 5X5 ברקע לבן, דרכונים של ההורים, אישור הורים, 3 תלושי משכורת אחרונים של שני ההורים, אישור רישום למוסד לימודים.

אדם בעל אזרחות לא ישראלית יכול להוציא ויזה בישראל?
כל אדם ללא קשר לאזרחותו יכול לגשת לשגרירות ארה"ב בישראל ולבקש להוציא ויזה. כל שעליו להוכיח הוא שהוא בעל כתובת מגורים, שאינה בארצות הברית, ושאליה הוא חוזר בתום הביקור.

האם גם לצורך חניית ביניים בארה"ב אני זקוק לויזה?
כן. כל שהייה בגבולות ארה"ב מצריכה ויזה.

האם ניתן לחדש ויזה, לאחר שבוטלה על שהיית יתר?
ניתן לנסות להוציא ויזה חדשה לאחר שבוטלה על שהיית יתר, אך חשוב לזכור שלקונסוליה האמריקאית מידע על שהיית היתר שביצעתם ולכן נפגעים סיכוייכם. כמו-כן, ויזה שבוטלה על שהיית יתר של יותר משנה מבוטלת לעשר שנים ורק לאחר עשר שנים ניתן להגיש בקשה חדשה.

האם ניתן להשתמש בויזה שאינה למטרת תיירות לצורך טיול?
באופן כללי אין עם זה בעיה, בכל אופן שימו לב שאתם לא עוברים על אחת מההגבלות האחרות המצוינות בויזה.

הויזה שלי מסתיימת במהלך הביקור המיועד בארצות הברית, האם השהות שלי אינה חוקית שם?
תאריך תוקף הויזה מתייחס ליום הכניסה לארצות הברית. בכניסה לארצות הברית פקיד ההגירה מחליט על משך השהות שלך בארצות הברית ולפי החלטה זו נקבע תוקף השהייה. במידה ונשארת בארה"ב לאחר שפג מועד העזיבה שנקבע לכך, שהותך כמובן תהפוך ללא חוקית.

האם רישום פלילי משמעו אי קבלת ויזה?
לא. רישום פלילי אכן לא עושה "רושם טוב" על פקיד ההגירה, אך אין משמעות הדבר שזה מוביל באופן אוטומטי לפסילת הבקשה. כל מקרה נבחן לגופו על פי חומרת העבירה ותקופת הזמן שעברה מאז שזו בוצעה.

בזמנו קיבלתי ויזה לכל החיים, אך מאז לא טסתי. האם אני יכול לטוס עם הויזה הזאת?
ויזות לכל החיים כבר לא תקפות כלל וכלל. על מנת להיכנס לגבולות ארה"ב יש להוציא ויזה חדשה אשר תוקפה עד 10 שנים בלבד.

האם תינוקות צריכים ויזה לארה"ב?
כן, כל מי שרוצה להיכנס לארה"ב צריך ויזה, כולל תינוקות. עבור כל מי שמתחת לגיל 14 או מעל גיל 80 תהליך הוצאת הויזה הוא שונה – אין צורך להגיע לשגרירות לראיון, וכל התהליך מתבצע באמצעות שירותי דואר UPS. לפרטים נוספים אנא צרו איתנו קשר.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.1/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)
שאלות נפוצות - ויזה לארצות הברית, 6.1 out of 10 based on 20 ratings